Vállalkozó vagyok!

Főoldal > Kategóriák > Vállalkozó vagyok


Mikor lenne esedékes?

Ki gyorsan ad, kétszer ad! Ne halogasd írd ki még ma és fogadd a jelentkezőket. Chatelj velük, tudj meg minél többet róluk, válaszd ki a legmegfelelőbb diákot!

Válassz a jelentkezők közül!

Írd le minél pontosabban a feladatot, amiben segítségre van szükséged, majd válassz a jelentkezők közül. Ne feledd, oldalunkon már több mint 1000 diák regisztrált! Valamennyi jelentkező érvényes hallgatói jogviszonnyal rendelkezik. A Click for Work folyamatosan ellenőrzi, ezzel is biztosítja a jelentkezők megbízhatóságát.

Fizesd ki a munka díját!

A diákoknak minden esetben készre kell igazolniuk a feladatot, amint elvégezték. Ha mindent rendben találtál rendezzétek a munka diját és ne felejts el értékelni.


Airbnb menedzsment

Kiadnád a lakásodat? Bízd diákjainkra a takarítást, és a kapcsolattartást.

ÍRJ KI MUNKÁT

Virtuális asszisztencia

Szervezd ki az időrabló feladatokat nekünk. Diákok mindig online elérhetőek, könnyedén segíteni tudják a munkádat, akár árajánlatokat is elkészítenek vagy beszállítókat keresnek.

ÍRJ KI MUNKÁT

Személyi asszisztencia

Ügyintézés, információgyűjtés, telefonálás, időpontok egyeztetése? Bízd a diákokra, akik örömmel segítenek a személyi asszisztensi feladatokban.

ÍRJ KI MUNKÁT

Hostess munkák

Tedd felejthetlenné a rendezvényedet, a Click for Work diákok hatékonyan képviselik a cégedet. Hívj bátran, segítünk.

ÍRJ KI MUNKÁT

Rendezvényszervezés

Ha már minden rendben van, de mégis úgy érzed, hogy kéne pár ember aki a vendégeket fogadja, leülteti, vagy csak legyen valaki akitől lehet kérdezni, hívd a Click for Work diákokat.

ÍRJ KI MUNKÁT

Fordítás

A Click for Work diákok beszélnek idegen nyelvet, illetve nyelvvizsgával rendelkeznek. Amennyiben alkalmanként hosszabb szövegek fordítására, vagy YouTube videók szövegezésére lenne szükséged, keress bátran minket!

ÍRJ KI MUNKÁT

Adminisztratív feladatok

Adatbázis kezelése, nyilvántartások vezetése, kampányok szervezése, projektek nyomonkövetése, egyéb hasonló kihívásokat is örömmel fogadunk.

ÍRJ KI MUNKÁT

Szórólapozás

Szórólapok postaládába bedobása, vagy egyéb módon történő terjesztése megszokott feladat a Click for Work-ön.

ÍRJ KI MUNKÁT

Bolti kisegítés

Ha szükséged van segítségre boltodban, vagy a kávéházadban akár csak egy napra is a diákok segítenek. Az ilyen jellegű feladat mindig nagyon népszerű a köreikben.

ÍRJ KI MUNKÁT

Táboroztatás

Óvodapedagógus, gyermeknevelő, tanár, tanító szakos diákjaink szívesen segítenek táboroztatási feladatokban.

ÍRJ KI MUNKÁT

Csomagok átvétele, kiszállítása

Nem vagyunk egy futárcég, de ezek is tipikusan olyan alkalmi munkák, amik felkapottak a Click for Work-ön.

ÍRJ KI MUNKÁT

Lakások átadása, takarítása

Szeretné kiadó lakását a legnagyobb rendben tudni, de nincs erre elég ideje? A diákok fogadják a vendégeket, körbevezetik őket, majd a lakás takarítását, és minden a lakással felmerülő feladatot elvégzik helyetted.

ÍRJ KI MUNKÁT

Design tervezés

Bár a diákok még nem végzett szakemberek, de tudásuk naprakész, kiváncsiságuk, elhivatottságuk kiemelkedő ráadásul szakembereknél jóval kedvezöbb áron veheted igénybe tudásukat.

ÍRJ KI MUNKÁT

Idegenvezetés

Szükséged lenne valakire, aki vonzóvá, érdekessé, izgalmassá teszik a városlátogatást, elvisznek oda, ahol még senki sem járt? A diákok helyismeretük révén örömmel kipróbálják magukat ebben a nagyszerű kihívásban is.

ÍRJ KI MUNKÁT