Tanulj vele online!

Főoldal > Kategóriák > Tanulótársat keresek!


Mikor lenne esedékes?

Ki gyorsan ad, kétszer ad! Ne halogasd írd ki még ma és fogadd a jelentkezőket. Chatelj velük, tudj meg minél többet róluk, válaszd ki a legmegfelelőbb diákot!

Válassz a jelentkezők közül!

Írd le minél pontosabban a feladatot, amiben segítségre van szükséged, majd válassz a jelentkezők közül. Ne feledd, oldalunkon már több mint 1000 diák regisztrált! Valamennyi jelentkező érvényes hallgatói jogviszonnyal rendelkezik. A Click for Work folyamatosan ellenőrzi, ezzel is biztosítja a jelentkezők megbízhatóságát.

Fizesd ki a munka díját!

A diákoknak minden esetben készre kell igazolniuk a feladatot, amint elvégezték. Ha mindent rendben találtál rendezzétek a munka diját és ne felejts el értékelni.


Online tanulás

A koronavírus járványra való tekintettel szeretnénk a segítségetekre lenni ezzel a kategóriával. Írd ki mi az a tantárgy amiben nehézségetek van, diákjaink biztosan tudnak hasznos tanácsokkal szolgálni számotokra.

ÍRJ KI MUNKÁT

Korrepetálás

Ha hirtelen nehéz lesz egy tantárgy, vagy épp egy dolgozatra szeretnéd, hogy valaki felkészítse az iskolás gyermeked, ird ki a feladatot, és válogass a jelentkezők közül!

ÍRJ KI MUNKÁT

Gyermekfelügyelet

Egyik legnépszerűbb szolgáltatás a Click for Work-ön. A diákok szívesen játszanak, aktívan foglalkoznak a rájuk bízott gyerekekkel amíg a szülők dolgoznak.

ÍRJ KI MUNKÁT

Gyermek kísérés

Sok esetben nem megoldott a gyerekek átkisérése iskolából például edzésre. Remek lehetőség egy diákot felfogadni aki akár még barátja is lesz gyermekednek.

ÍRJ KI MUNKÁT

Közös foglalkozások

A Click for Work oldalán számos óvodapedagógusnak tanuló diák is regisztrált akik szívesen vállalnak különböző közös foglalkozásokat.

ÍRJ KI MUNKÁT