Online tanulás

A koronavírus járványra való tekintettel szeretnénk a segítségetekre lenni ezzel a kategóriával. Írd ki mi az a tantárgy amiben nehézségetek van, diákjaink biztosan tudnak hasznos tanácsokkal szolgálni számotokra.

Így működik


Regisztrálj


Regisztrálj ingyen, mindössze néhány lépésben a személyes adataid megadásával. Az adataidat mentsd el, de ne feledd, a későbbiekben még módosíthatod azokat. Ha a személyes adataid naprakészek, a feladatok kiírása még egyszerűbb lesz!

Írj ki egy feladatot


Hirdesd meg azt a feladatot, amiben segítségedre lehetünk. A honlapunkon olyan feladatokat tudsz kiírni, ami nem igényel szakképzettséget, és néhány órán belül elvégezhető. Kiírni egy feladatot csupán két perc - és teljesen ingyenes! Add meg nekünk a részleteket: hol, mikor és milyen típusú feladat elvégzésére lenne szükséged. Állítsd be az óradíjat, és becsüld meg a szükséges időtartamot, így végül megkapod a teljes árat, azt az összeget, melyet a diákoknak fizetned szükséges.Válassz a diákok közül


Chatelj a jelentkezőkkel, segíts nekik, hogy megértsék pontosan mik az elvárásaid, mert csak így kaphatod meg a legjobb minőségű munkát. Honlapunkon roppant könnyen tudod a jelentkezőket számontartani, kezelni, és végül kiválasztani a legmegfelelőbb jelentkezőt.

Megbízhatóság


Csapatunk rendkívűl fontosnak tartja a hírdetők bizalmának elnyerését. Ennek érdekében a regisztrált diákokat ellenőrzési eljárás keretében hitelesítjük. A hitelesített diákok pipát szereznek a publikus oldalukra. Úgy gondoljuk mindez segítség lehet a munkaadóknak abban, hogy a legmegfelelőbb diákot tudják kiválasztani.


Értékelj


Ha kész feladat, azt a honlapon visszaigazolhatod, ezzel első kézből tudod értesíteni a másik felet, ami nagy segítség lehet. A fizetést jelenleg egymás között kell rendeznetek, bár hamarosan a Click for Work gondoskodni fog a fizetési folyamatról. Közösségünk a bizalomra épül - kérjük, ne feledkezz meg az értékelésről sem!