Minden más...

Főoldal > Kategóriák > Minden más...


Mikor lenne esedékes?

Ki gyorsan ad, kétszer ad! Ne halogasd írd ki még ma és fogadd a jelentkezőket. Chatelj velük, tudj meg minél többet róluk, válaszd ki a legmegfelelőbb diákot!

Válassz a jelentkezők közül!

Írd le minél pontosabban a feladatot, amiben segítségre van szükséged, majd válassz a jelentkezők közül. Ne feledd, oldalunkon már több mint 1000 diák regisztrált! Valamennyi jelentkező érvényes hallgatói jogviszonnyal rendelkezik. A Click for Work folyamatosan ellenőrzi, ezzel is biztosítja a jelentkezők megbízhatóságát.

Fizesd ki a munka díját!

A diákoknak minden esetben készre kell igazolniuk a feladatot, amint elvégezték. Ha mindent rendben találtál rendezzétek a munka diját és ne felejts el értékelni.


Áruk visszavitele

Nem sikerült a vásárlás? Visszavinnéd, amit vásároltál? Ne bajlódj vele, mi visszavisszük helyetted!

ÍRJ KI MUNKÁT

Hólapátolás

Ha van hólapát a háznál, de mégsem tudod magad megcsinálni, bízz meg egy diákot! Ne felejtsd el idősebb hozzátratozóidat sem, a diákokkal nem lesz többé jeges a járda.

ÍRJ KI MUNKÁT

Fűnyírás

Ha nincs, ki lenyírja a füvet otthon, vagy a nyaralódban, kérj nyugodtan segítséget és dőlj hátra egy kicsit! Mindig találsz itt egy diákot, aki rendberakja a kertet, és még a virágaidat is meglocsolja.

ÍRJ KI MUNKÁT

Kerítés festés

Diákjaink abban is tudnak segíteni, hogy a rég halogatott teendőidet, mint például a kerítés lefestését elvégezzék helyetted!

ÍRJ KI MUNKÁT

Gazolás

Bármilyen kerti munkákban is bátran kérheted a diákok segítségét, egy kis gazolástól sem riadnak vissza!

ÍRJ KI MUNKÁT

Locsolás

Magára maradtak a növények a házadban, vagy a lépcsőházban? Nincs kit megkérj a szomszédok közül? Ne sokat gondolkozz, írd ki nálunk ezt a feladatot, a diákok nem riadnak vissza ilyen és ehhez hasonló kisebb munkáktól sem.

ÍRJ KI MUNKÁT

Kertészkedés

Bízd rá magad a Click for Work diákjaira, akik között kertészmérnök hallgatók is vannak, így akár még kerttervezésben is tudnak segíteni. De ha kisebb feladatokban gondolkodsz, azokat is itt, ebben a kategóriában tudod kiírni.

ÍRJ KI MUNKÁT

Ásás

A kert meghálája a gyakori ásást, gereblyézést, ezzel sokan tisztában vagyunk. Gyakori azonban hogy nem jut rá időnk. A diákok szívesen átvállalják ezt a feladatot, oszd meg velük és válasszd ki a legrátermetebbet a jelentkezők közül.

ÍRJ KI MUNKÁT

Gyümölcsszedés

Egyre népszerűbbek a mezőgazdasági idénymunkák a diákok körében is, idetartoznka a gyümölcsszedés. Többé nem okoz gondot a fákról lepotyogó gyümölcs, kérj segítséget a diákoktól.

ÍRJ KI MUNKÁT

Pakolás

Bármilyen konténer áru érkezik amit ki kéne pakolni és elhelyezni, a diákok segítenek.

ÍRJ KI MUNKÁT

Költöztetés

Szükséged van egy extra kézre a hamarosan közelgő költözéshez? A diákok megbízhatóak, gyorsan elérhetőek, és a szakembereknél alacsonyabb áron tudod megrendelni a munkájukat.

ÍRJ KI MUNKÁT