Kertészkedés

Bízd rá magad a Click for Work diákjaira, akik között kertészmérnök hallgatók is vannak, így akár még kerttervezésben is tudnak segíteni. De ha kisebb feladatokban gondolkodsz, mint például ültetés, gyomlálás, metszés, vágás, ritkítás, bozótirtás, gallyazás, azokat is itt, ebben a kategóriában tudod kiírni.

Így működik


Regisztrálj


Regisztrálj ingyen, mindössze néhány lépésben a személyes adataid megadásával. Az adataidat mentsd el, de ne feledd, a későbbiekben még módosíthatod azokat. Ha a személyes adataid naprakészek, a feladatok kiírása még egyszerűbb lesz!

Írj ki egy feladatot


Hirdesd meg azt a feladatot, amiben segítségedre lehetünk. A honlapunkon olyan feladatokat tudsz kiírni, ami nem igényel szakképzettséget, és néhány órán belül elvégezhető. Kiírni egy feladatot csupán két perc - és teljesen ingyenes! Add meg nekünk a részleteket: hol, mikor és milyen típusú feladat elvégzésére lenne szükséged. Állítsd be az óradíjat, és becsüld meg a szükséges időtartamot, így végül megkapod a teljes árat, azt az összeget, melyet a diákoknak fizetned szükséges.Válassz a diákok közül


Chatelj a jelentkezőkkel, segíts nekik, hogy megértsék pontosan mik az elvárásaid, mert csak így kaphatod meg a legjobb minőségű munkát. Honlapunkon roppant könnyen tudod a jelentkezőket számontartani, kezelni, és végül kiválasztani a legmegfelelőbb jelentkezőt.

Megbízhatóság


Csapatunk rendkívűl fontosnak tartja a hírdetők bizalmának elnyerését. Ennek érdekében a regisztrált diákokat ellenőrzési eljárás keretében hitelesítjük. A hitelesített diákok pipát szereznek a publikus oldalukra. Úgy gondoljuk mindez segítség lehet a munkaadóknak abban, hogy a legmegfelelőbb diákot tudják kiválasztani.


Értékelj


Ha kész feladat, azt a honlapon visszaigazolhatod, ezzel első kézből tudod értesíteni a másik felet, ami nagy segítség lehet. A fizetést jelenleg egymás között kell rendeznetek, bár hamarosan a Click for Work gondoskodni fog a fizetési folyamatról. Közösségünk a bizalomra épül - kérjük, ne feledkezz meg az értékelésről sem!