Hogy vállalhatok munkát


16. betöltött életév


Magyarországon a 16. életévüket már betöltött diákok dolgozhatnak rendszeresen. Ha 16 már elmúltál, de 18 még nem, akkor ehhez szükséged lesz szüleid engedélyére! Segítségképp ehhez elkészítettünk egy formanyomtatványt, amit kitöltve a Beállítások/Referencia menüpont alatt ments el!

Mi kell még?


Érvényesítsd regisztrációdat, töltsd fel a diákigazolványod! Egyszerűen fényképezd le mind a két oldalt, és töltsd fel a Hitelesítés menüpontban. A felöltést követően a hitelesítésed elindul. Publikus oldaladon zöld pipa fogja jelezni, ha adminisztrátorunk mindent rendben talált.Ha már dolgoztál nálunk


Miután a feladatot megfelelően elvégezted, készre kell azt jelentened, hogy a fizetési folyamat elinduljon! Ha készre jelentetted a feladatot, erről a redszer e-mailt küld a megrendelőnek. Innentől kezdve 8 órája van a megrendelőnek, hogy jelezze, ha esetleg valamit nem talált volna rendben. Ha minden rendben volt, máris értékelhetitek egymást.

Értékelj


Közösségünk a bizalomra épül - kérjük, ne feledkezz meg az értékelésről sem! Hidd el, nagyobb eséllyel indulsz majd a következő feladat kiválasztásánál!