Így működik


Regisztrálj


Regisztrálj ingyen, mindössze néhány lépésben a személyes adataid megadásával. Az adataidat mentsd el, de ne feledd, a későbbiekben még módosíthatod azokat. Ha a személyes adataid naprakészek, a feladatok kiírása még egyszerűbb lesz!

Töltsd fel a diákod


Érvényesítsd regisztrációdat az oldalunkon is, töltsd fel a diákigazolványod! Egyszerűen fényképezd le mind a két oldalát, és töltsd fel a Hitelesítés menüpontban. Kérjük ne szelfit, ne a családi fotót töltsd fel, mert ezeket ellenőrizzzük és törölni fogjuk. Köszönjük! :)Pipa


Amint feltöltötted a diákigazolványod az adminisztrátor ellenőrzi, hogy mindent rendben talál-e. Amennyiben igen, egy pipát kapsz a profilodba!

Válassz a feladatok közül


Chatelj a munkaadókkal, segíts nekik, hogy biztosan téged válasszanak, mert csak így kaphatod meg a legjobb munkát amit kiírtak. Honlapunkon roppant könnyen tudod a jelentkezéseid számontartani, kezelni.


Értékelj


Ha kész feladat, azt a honlapon visszaigazolhatod, ezzel első kézből tudod értesíteni a másik felet, ami nagy segítség lehet. A fizetést jelenleg egymás között kell rendeznetek, bár hamarosan a Click for Work gondoskodni fog a fizetési folyamatról. Közösségünk a bizalomra épül - kérjük, ne feledkezz meg az értékelésről sem!