Új munka kiírása Értesítések Feladatok keresése Kilépés
Klienseknek Diákoknak Impresszum ÁSzF - General Terms Adatvédelmi Irányelvek

Gyakran ismételt kérdések

Ha kérdés merült föl benned a honlap használatával kapcsolatban, vagy általánosságban a Click for Work-ről, akkor nézz körül ezen az oldalon

Küldetésünk

Honlapunk egyedüli lehetőséget kínál elfoglalt emberek számára, hogy pár órás, szakértelmet nem igénylő, kisegítő feladatok elvégzését meghirdethessék, ezáltal könnyen, gyorsan segítségre találjanak. A meghirdetett munkákra általunk leigazolt, akkreditált diákok jelentkezhetnek, akik a feladatot szabadidejükben végzik el.

Honlapunkon regisztrált diákok könnyen, gyorsan elvégezhető feladatokra találhatnak. A meghirdetett munkákra jelentkezés mellett marad idő a tanulásra és a szabadidőre is. Az elvállalt munkák mindemellett remek zsebpénz kereseti lehetőség nyújtanak.

Honlapunkon kizárólag szakképesítést nem igénylő, rövid idő alatt elvégezhető kisegítő munkák találhatóak.

Honlapunk nagy figyelmet szentel a megbízhatóságra. A diákok regisztrációját követően egyedileg ellenőrizzük a tanulói / hallgatói jogviszony fennállását, ezáltal hitelesítjük a diákokat. A diákok referencia levelet tölthetnek fel, mely a kiválasztás előtt megtekinthető. A hitelesítést rendszeres időközönként felülvizsgáljuk. A minősítési rendszeren keresztül a felhasználó is meggyőződhet a diák megbízhatóságáról. 

Honlapunkon szakképesítést igénylő munkák nem hirdethetőek. A regisztrációval elfogadott szabályzatunk szerinti tiltott tevékenységek nem hirdethetőek. Hirdetés feladatása előtt olvassa el honlapunkon található ÁSZF-ünket.

Honlapunk a felhasználókról értékelési rendszert működtet, 1-től (legrosszabb) 5-ig (legjobb) terjedő skála alkalmazásával. Az értékelési rendszer keretein belül lehetőség van rövid szöveges értékelés megadására is Az értékelések segítségével mindenki könnyedén információt szerezhet a másikról, ezáltal könnyebb lesz a legmegfelelőbb partnert kiválasztani.

A hirdető és a diák egy adott feladattal kapcsolatos értékelése a platformon egy időben kerülnek közzétételre, legfeljebb 48 órával a feladat mindkét fél által történt lezárását követően. Azaz nem lehetséges a másik fél értékelésére reagálni, az értékelésemet anélkül kell megadnom, hogy látnám én milyen értékelést kaptam.

Ahhoz, hogy valaki sikeres munkavállaló legyen, nem kell más, mint pontosság, megbízhatóság és figyelmesség.

A listába, azaz az előre definiált kategóriák közé nem célszerű felvenni, de a vegyes kategóriába ki lehet írni. A későbbiek során a kategóriák körét folyamatosan bővítjük, az igények alapján.

Azok a kiírások, amelyekre még nem érkezett egy jelentkezés sem, módosíthatóak, szerkeszthetőek. Az alábbi három jellemző módosítható: a munka címe, leírása, illetve a kiírt óradíj. Amennyiben a szerkesztést követően sem érkezik jelentkezés, javasoljuk a munka törlését és újbóli kiírását, újra gondolását. Elképzelhető, hogy a munka időtartama sem volt megfelelő, vagy a kiírt időpontot szükséges változtatni, akár egy hosszabb intervallum alkalmazásával.

A munka kiírójának biztosítania kell a munka elvégzéséhez szükséges eszközöket, azokat a alkalmas állapotban a diák rendelkezésére kell tartania, míg a diáknak teljesítenie kell a Feladatszerződés keretében előírtakat.

Szolgáltatásunk jelenleg kizárólag Budapesten érhető el, egyelőre a főváros területén kívülre nem enged a rendszer munkát kiírni. Tervezünk több Magyarországi nagyvárosban is elindulni, erről Facebookunkon, blogunkon, illetve hírleveleinkben tájékoztatunk majd.

Mire kell figyelni a helyszínen?

Nem kell, ha nem szeretnél, a munkát a honlap által kiközvetített diák elvégz​i. Minden részletet meg tudtok beszélni a honlapon lévő chat-en keresztül.

A munka kiírójának biztosítania kell a munka elvégézéshez szükséges eszközöket, azokat munka elvégzésére alkalmas állapotban a diák rendelkezésére kell bocsátania.

Adatvédelem

Honlapunk a felhasználói adatbázisokban nyilvántartott adatokat kizárólag az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltak szerint kezeli, és azokat harmadik személy számára nem továbbítja, illetve nem teszi hozzáférhetővé. Az alábbi linken elolvashatod az adatkezelési tájékoztatónkat: https://clickforwork.hu/app/privacy

Honlapunk a bizalomra épít. Minél többet írnak a felhasználók magukról, annál könnyebben megismerhetik őt a többiek. Javasoljuk, hogy egy olyan leírást adjon meg mindenki a profiljában, amelyben szerepel egy rövid bemutatkozás, elvárások, korábban megszerzett tapasztalatok, illetve az életkor. Köszönjük!

Aggodalomra semmi ok, a telefonszám és a pontos cím (házszám) csupán az elfogadott, megrendelt diákok számára jelenik meg (és vica versa). Ezek természetesen azért szükségesek, hogy a munka elvégzése minél gördülékenyebb lehessen.

Hogy használd a honlapunkat?

A felhasználó a platform igénybevételéhez regisztrálni köteles, amihez egy működő, valós email címre mindenképp szükség van. A regisztráció során a felhasználó kiválasztja, hogy mely felhasználói csoportba kíván regisztrálni (Munkát kínálok: Hirdető vagy Munkát vállalok: Diák). Egy személy hirdetőként és diákként is jogosult regisztrálni, azonban ehhez eltérő e-mail címekre van szüksége. A regisztráció teljesen ingyenes.

A megerősítő email általában késlekedés nélkül megértkezik, de sajnos néha a spam vagy levélszemét mappába kerül, így arra kérünk, hogy mindenképp ellenőrizd azokat is. Amennyiben ott sincs, és az újraküldés sem segít, akkor keress minket bizalommal a Kontakt oldalon megadott elérhetőségeken

A feladat kiírásakor meg kell nevezned a feladat típusát és írnod kell egy rövid bemutatást a részletekről (milyen eszközök szükségesek majd, stb). Meg kell adni továbbá a feladat címét (utca, házszám), a díjazást (óradíj) és várható hosszt, valamint az első és utolsó napot amelyek között szükséged van a munka elvégzésére.

Igen, több képet is feltölthetsz amik illusztrálják a munkakiírásod, segítenek pontosítani, hogy mire van szükséged, vagy bármilyen más okból hasznosnak találod (pl. rendelkezésre álló eszközeid mutatja). A képek egyenként 5MB méretűek lehetnek.

A számlázási cím megadása a későbbiekben, az online fizetési rendszer használata során lesz elengedhetetlen. Jelenleg megadása elkerülhető, ha a felhasználó a "Legyen a munkavégzés címe a számlázási cím"-re kattint a munka megrendelése során

Egy munkához jelenleg csak egy diák választható. Amennyiben többre van szükség, azt javasoljuk, hogy több munkát hozz létre a honlapon és a munka nevében, leírásában, vagy a nyilvános chat-en jelezd, hogy hány jelentkezést vársz.

A feladatokra diákok jelentkezhetnek, amit a diákigazolványukon keresztül ellenőrzünk. Honlapunk e-mail-ben értesíti a diákokat az általuk preferált, regisztrációjuk során, illetve később a Beállításokban megjelölt típusú feladatok kiírásáról. A feladatok közül bármelyikre jelentkezhetnek, amelyik nekik szimpatikus, ehhez csak egyetlen gombnyomásra és egy rövid üzenetre van szükség. Ezután a részleteket privát chaten keresztül tudják megbeszélni a hirdetővel, valamint kiválasztás után telefonon is, illetve akkor derül ki a pontos cím (házszám). A feladat elvégzését követően a diákoknak a platformon le kell jelenteniük a feladat elvégzését.

A munkára történő kiválasztásra nagyobb az esély, ha a jelentkezők listájában előrébb szerepelsz, ami elsősorban a pozitív értékeléseken múlik.

Jelenleg a munkadíjat a felek egymás között tudják rendezni, az ÁszF szerint. A honlap használata jelenleg teljesen ingyenes, sem hirdetési, sem közvetítői díjat nem kérünk.

A feladat elvégzését követően a platform a felhasználókat visszajelzés adására kéri, mely aztán a nyilvános profilon lesz látható, a kapcsolódó munkával együtt. Ez az összbenyomás értékelését jelenti egy 5-ös skálán, valamint szöveges vélemény írását. Az értékelésekről email-en keresztül értesítjük az érintett felhasználókat. A hirdető és a diák egy adott feladattal kapcsolatos értékelése a platformon egy időben kerül közzétételre (tehát csak ha mindkét fél értékelt).

Honlapunkon a munka elvégzését követő időszakban bármikor leadható az értékelés.

A diákok a jelentkezésük elküldésével kerülnek be a jelentkezők közé. A jelentkezők számára nincsen limit.

Amennyiben a hirdető még nem választott ki diákot a jelentkezők közül, azaz a munkát még nem rendelte meg, az minden további nélkül lemondható a honlapon a mégsem gombra kattintva. További részletekről bővebben lásd az ÁSzF 10 pontját.

Az alábbi linken: https://clickforwork.hu/app/terms

A felhasználói profil alatt a beállítások menüpontban jelszó megváltoztatására kattintva lehet a jelszót megváltoztatni.

Honlapunk a munkát hirdetők által kiírt feladatokat nem maga végzi el, azokat a diákok saját nevükben, felelősségükre és kockázatukra látják el. Honlapunk ugyancsak nem munkáltatója a diákoknak, tevékenysége kizárólag a feladatokra vonatkozó szerződések közvetítésére szorítkozik. Ennek értelmében a platform nem kíván beavatkozni a folyamatokba, amelynek értelmében nem törlünk értékelést, mert nem tudunk és nem is kívánunk igazságot szolgáltatni. Azonban lehetőséget biztosítunk az értékelés megválaszolására. Mindezek mellett nyugodtan jelezheted felénk, amennyiben szerinted igazságtalanság ért téged!

A számlázási adatokat a felhasználói profilban, beállítások alatt a számlázási címre kattintva lehet beállítani.

Elképzelhető, hogy a használt böngészőben korlátozás van beállítva a közösségi oldalakra vonatkozóan. Javasoljuk másik gép, vagy másik böngésző használatát. Kérdéseket, észrevételeket az admin@clickforwork.hu címen fogadunk.

A felhasználói profil menüben az email beállításokra kattintva beállítható milyen esetekben kér, illetve nem kér a felhasználó email értesítést.

Telefonos ügyfélszolgálat elérhetősége: hétfőtől – péntekig 9:00 – 13:00 óráig. A telefonos ügyfélszolgálati elérhetősége telefonon: +36 30 534 9854 (normál díjszabással hívható), email-en: admin@clickforwork.hu, postai címe: 2011 Budakalász, Szalonka u. 10.

A fiók törlésére a felhasználói profil alatt a beállítások menüpontban nyílik lehetőség.