Aug.
22
2018
Takarításmentes nyaralás

Nincs annál kiábrándítóbb, mint amikor előre tudod, takarítással kezdődik a nyaralás. Nem ám úgy, mint a filmekben, hogy leteszed a bőröndöt, és mehetsz a tópartra, strandra. Dehogy. Elő a portörlő rongyokat, a hipót, porszívót. Miközben pedig ott tobzódik körülötted a család, mert mennének és nem értik, ha őket nem érdekli a piszok, akkor téged miért zavar?

És zavar. Mert elképzelted, hogy majd rend lesz, és utána lesz édes a pihenés. Mire azonban vége, ki kell ábrándítsalak, mindenki unni fogja a nyaralásnak álcázott takarítással teli napokat.

Lássuk be, Te is. Mert ott lesz benned a rossz érzés, hogy nem erre kérted a szabadsággal is eltölthető napokat. És miközben nézed a családod, rá kell ébredned, minden együtt töltött idő emlékké válik majd.

Rajtad áll, milyen emlék lesz. Felszabadult, örömmel teli, vagy görcsökkel teli. Hiszen a nyaralás nem más, mint pihenés, amit Te is megérdemelsz. Megérdemled, hogy csak arra figyelj, ami igazán fontos. A családra.

Megérdemled, hogy az egész évi taposómalom után végre kikapcsolódj, és azt az arcod mutasd, amire már annyira vár a családod. Hiszen ne feledd, a boldogságuk a Te kezedben van.

A Click for Work nem csupán egy név, hanem segítség a minden napokra. Erre is. Ha tudod mikor mész nyaralni, szólj előre, és kitakarítják a nyaralót. Hogy neked ne legyen más dolgod, mint átélni, megélni minden percet feltöltődve, jókedvűen, gondoktól mentesen.

Mert megérdemled. Megérdemlitek. (Theodorovits Andrea)