May.
09
2019
Minden fontos infó az új fizetési rendszerről

Elindult az online fizetési rendszerünk, ahol végre elérhető a felhasználók közötti biztonságos online fizetési lehetőség  a Barion tárcán és hagyományos bankkártyán keresztül! De ne aggódjatok, továbbra is választhatjátok a készpénzes fizetés lehetőségét is!

Fontos, hogy diákként továbbra sem terhel benneteket semmilyen költség, Hirdetőként pedig az első rendszeres munkád meghirdetése teljesen ingyenes!

 

 

Mi a teendőm Hirdetőként?

 

Ki tudsz írni alkalmi és rendszeres munkát. Utóbbit üzleti kisegítésnél, vagy rendszeres alkalmi munkához ajánljuk, amikor arra lenne szükséged, hogy egy személy jöjjön hozzád több héten át. (Például fűnyírás két hetente, bébiszitterkedés, besegítés a varrodámba stb.).

  • Alkalmi munkák kiírása esetén eldöntheted, hogy a munka elvégeztekor közvetlenül készpénzben, vagy előre bankkártyával, esetleg Barion tárcával fizetsz majd a diáknak. A C4W jutaléka a fizetési módtól függően a mindenkori megbízási díj 10%-a. Ezzel teendőd nincsen, a rendszer kiszámolja, hozzáadja az általad megadott összeghez és mikor megerősíted az elvégzett munkát, a jutalék a diáktól kerül majd "levonásra". Ha továbbra is készpénzben szeretnél fizetni, akkor figyelj arra, hogy a jutalékkal (10%) együtt fizesd ki a diákot, hiszen minden hó végén a diákok kap ni fognak egy díjbekérőt.
  • Rendszeres munka meghirdetése esetén szintén opcionális, hogy bankkártyával, Barion tárcával vagy készpénzzel fizetsz. Itt egy állandó, a munkavégzés díjától független 1.000 Forintos hirdetési díjat kell befizetned, majd válogathatsz is a jelentkező diákok közül. Az első munka meghirdetése mindig ingyenes!

 

Mi a teendőm Diákként?

 

Diákként mindössze annyi feladatod van, hogy jelentkezz a munkákra - ugyanúgy, ahogyan eddig is tetted! Neked továbbra sem kerül semmibe a Click for Work használata. Mindazonáltal fontos tudnod róla, hogy, ha elvégeztél egy munkát, a kifizetés után a Click for Work közvetítési díja rajtad keresztül fog eljutni a rendszerhez.

 

Nézd csak, ilyen egyszerű az egész:

  • Ha készpénzzel fizetnek neked, hónap végén fogsz tőlünk kapni egy díjbekérőt, amin keresztül elutalod nekünk a foglalási díjat, amit már kézhez kaptál a munkaadón keresztül. (Ne aggódj, mindenről tájékoztatunk, ha  ez aktuális lesz!)
  • Ha bankkártyával vagy Barion tárcán keresztül fizet neked a munka hirdetője, akkor semmi más dolgod nincsen. Neked ebben az esetben sem lesz fizetési kötelezettséged, ugyanis a Hirdető fizeti ki a foglalási díj többletköltségét. 

Egyetlen egy feladatod van Diákként az új fizetési rendszer használatával kapcsolatban, mégpedig létre kell hoznod egy Barion tárcát, hiszen ezentúl ott is fizethetnek Neked a Hirdetők! Ingyenesen, mindössze két perc alatt regisztrálhatsz itt

 

Ennyi az egész!

 

Tehát diákjaink továbbra is ingyenesen használhatják az oldalt, a munka Hirdetőinek pedig mindvégig az első hirdetés ingyenes! Innentől minden csak rajtatok múlik!

 

Sikeres együttműködést kívánunk nektek,

Click for Work csapata