May.
09
2019
Minden fontos infó az új fizetési rendszerről

Aktiváltuk az új fizetési rendszert! 

Fontos, hogy diákként továbbra sem terhel benneteket semmilyen költség, Hirdetőként pedig a második munkád meghirdetése teljesen ingyenes!

 

 

Mi a teendőm?

 

Honlapunkon továbbra is -talán már próbáltad- ki tudsz írni alkalmi és rendszeres munkákat. Utóbbit üzleti kisegítésnél, vagy rendszeres alkalmi munkához ajánljuk, amikor például arra lenne szükséged, hogy egy diák jöjjön hozzád több héten át ( fűnyírás két hetente, bébiszitterkedés, rendszeres besegítés a varrodámba stb.). Minőségi szolgáltatás biztosításához (foglalási díj, biztosítási díj) hirdetési díj befizetésével tudsz hozzájárulni illetve azt igénybe venni. Nézzük hogy működik ez! 

  • A munka hirdetésekor a  hirdetési díj a meghirdetett munkád 10%-a, illetve minimum 1 000 Ft. Ez a munka kiírásánál kerül kifizetésre, de kifizetheted később is! Ebben az esetben mi küldünk egy díjbekérőt a hónap végén, így nem neked kell fejben tartanod a tartozásod!  

 

  • Rendszeres és alkalmi munka díját a diákoknak továbbra is kifizetheted bankkártyával, Barion tárcával vagy készpénzzel. 

 

  • A második munka meghirdetése ingyenes! 

Ennyi az egész!

 

Tehát diákjaink továbbra is ingyenesen használhatják az oldalt, a munka Hirdetőinek pedig a második hirdetés ingyenes! Innentől minden csak rajtatok múlik!

 

Sikeres együttműködést kívánunk nektek,

Click for Work csapata