Oct.
23
2019
Kell fizetnem Hirdetési díjat?

A Click for Work-nél folyamatos figyelmet fordítunk a fejlődésünkre. Célunk, hogy a felhasználóinkat, vagyis benneteket maximálisan támogassunk és a legjobb felhasználói élményhez juttassunk. Ennek érdekében, amint azt már korábban is megtapasztalhattátok, a platformon meghirdetett alkalmi munkák után 10% , minimum 1 000 Ft hirdetési díjat számolunk fel.

 

Mi ez a Hirdetési díj? 

 

A Hirdetési díj elősegíti a felhasználók támogatásának és platform működésének biztosítását. Valójában tehát a befolyt hirdetési díjat összeségében rátok fordítjuk vissza, hogy még több figyelemben részesíthessünk benneteket. Ebből a díjból tartunk fent ügyfélszolgálatot, ami bármikor rendelkezésetekre áll, és szívesen válaszol kérdéseitekre. Ügyfélszolgálatunk csak értetek van, bármilyen kérdésetek van keressétek bizalommal.

 

Hogy fizetek?

 

Az alábbiakban elmondjuk, de van egy jó hírünk, Figyelem! Az második meghirdetett munka esetén hirdetési díjat nem kell fizetned.  

 

A díj akkor lesz esedékes, amikor feladod a hirdetést, tehát az első hirdetés feladása után kérünk Titeket, hogy a meghirdetett munka 10%-t, vagy minimum 1 000 Ft-t részünkre elutaljátok. Lehetőség van arra is, hogy egy összegben a hó végén fizessétek ki, ezt a Később gombra kattintva tudjátok jelezni felénk, s mi küldünk nektek egy díjbekérőt a hónap végén, hogy ne nektek kelljen fejben tartania tartozásotokat. Fontos, hogy a foglalási díjat minden hirdetés feladásnál ki kell fizetni, azonban a második munka hirdetése ingyenes

 

 

Hogyan befolyásolja ez a díj a diákok munkabérért?

 

A foglalási díj nem befolyásolja a diákok fizetését. Ez a díj egy külön felszámított díj, amelyet hirdetés esetén számítunk fel. A diákoknak továbbra sem kell fizetni a platform használatáért, mi ezzel kívánjuk támogatni a diákok munkavállalási kedvét, megélhetését, aktivitását, és nem különben elhivatottságát.  Reméljük, ezzel ti egyet értetek.

 

 

A Click for Work ügyfélszolgálat

 

Ügyfélszolgálatunkkal a felhasználóinkat kívánjuk támogatni. A Clickforwork.hu oldalának használata során, biztosítunk róla, hogy hozzánk bármikor fordulhatsz, még ha váratlan dolog is történik veled a rendelést megelőzően, vagy akár munkavégzés közben. Bármikor elérhetsz minket az admin@clickforwork.hu e-mail címen.