Oct.
23
2019
Kell fizetnem Foglalási díjat?

A Click for Work-nél folyamatos figyelmet fordítunk a fejlődésünkre. Célunk, hogy a felhasználóinkat, vagyis benneteket maximálisan támogassunk és a legjobb felhasználói élményhez juttassunk. Ennek érdekében, amint azt már korábban is megtapasztalhattátok, a platformon meghirdetett alkalmi munkák után 10% foglalási díjat számolunk fel.

 

Mi ez a Foglalási díj? 

 

A Foglalási díj elősegíti a felhasználók támogatásának és platform működésének biztosítását. Valójában tehát a befolyt foglalási díjat összeségében rátok fordítjuk vissza, hogy még több figyelemben részesíthessünk benneteket. Ebből a díjból tartunk fent ügyfélszolgálatot, ami bármikor rendelkezésetekre áll, és szívesen válaszol kérdéseitekre. Ügyfélszolgálatunk csak értetek vannak, bármilyen kérdésetek van keressétek ügyfélszolgálatunkat bizalommal.

 

Hogy fizetek?

 

Az alábbiakban elmondjuk, de van egy jó hírünk, Figyelem! Az első meghirdetett munka esetén foglalási díjat nem kell fizetned.  

 

A díj akkor lesz esedékes, amikor a második munkádra befut az első jelentkezés. Ezt azért is alakítottuk így ki, mert nem akarjuk, hogy azt érezzétek, hogy egy olyan díj megfizetésére kötelezünk benneteket, amiért mi semmilyen ellenszolgáltatás nem nyújtunk. Tehát, az első jelentkezés beérkezése esetén kérünk Titeket, hogy a meghirdetett munka 10%-t részünkre elutaljátok. Lehetőség van arra is, hogy egy összegben a hó végén utaljátok el, ezt a Később gombra kattintva tudjátok jelezni felénk. Fontos, hogy a foglalási díj egyszeri, tehát újabb jelentkezések beérkezésekor már nem kell újabb 10%-ot fizetnetek felénk.

 

 

Hogyan befolyásolja ez a díj a diákok munkabérért?

 

A foglalási díj nem befolyásolja a diákok fizetését. Ez a díj egy külön felszámított díj, amelyet a jelentkezések esetén számítunk fel. A diákoknak továbbra sem kell fizetni a platform használatáért, mi ezzel kívánjuk támogatni a diákok munkavállalási kedvét, megélhetését, aktivitását, és nem különben elhivatottságát.  Reméljük, ezzel ti egyet értetek.

 

 

A Click for Work ügyfélszolgálat

 

Ügyfélszolgálatunkkal a felhasználóinkat kívánjuk támogatni. A Clickforwork.hu oldalának használata során, biztosítunk róla, hogy hozzánk bármikor fordulhatsz, még ha váratlan dolog is történik veled a rendelést megelőzően, vagy akár munkavégzés közben. Bármikor elérhetsz minket az admin@clickforwork.hu e-mail címen.