Mar.
22
2019
Csináld magad! 5 ötletes tipp, a szép kertért

 

Beköszöntött a tavasz, ez a kertrendezés ideje. Egy szép kert tökéletes helyszíne, a reggeli kávézásnak, esti borozásnak. Azonban a kerti bútorok, kiegészítők egy vagyonba kerülhetnek, kivéve, ha magunk készítjük el. Lássunk pár egyedi, és könnyen elkészíthető ötletet!

 

 

1.Virágfal

 

Egy raklapsegítségével egy igazi vintage virágfalat alkothatunk. Nincs más dolgunk, mint felállítani egy raklapot, a résekbe virágföldet szórni, és elültetni bennük a növényeket. Továbbá bármilyen színre is tudjuk festeni a raklapot, ha fokozni szeretnénk a hatást. 

 

 

 

 

2. Szerszámosláda

 

A következő ötlethez, nincsen másra szükségünk, csak egy régi szerszámosládára. Tetszőleges színre lefestjük, és virágokat ültetünk bele. Egyszerű, de nagyszerű.

 

 

 

3. Farönk virágcserép

 

Nekem talán ez volt a kedvencem. Egy korhadt farönknek kifaragjuk a belsejét, az aljára egy műanyag zacskót ragasztunk, hogy ne folyjon kis a víz belőle, megtöltjük virágfölddel, és már ültethetjük is bele a szebbnél szebb virágokat.

 

 

 

 

4. Átjáró a virágok között

 

Nem is gondolnánk, hogy pár darab faléccel milyen hangulatos kis átjárót készíthetünk a virágok között.

 

 

 

 

5. Egy saját függőágy

 

Én elképzelni sem tudok most annál jobb időtöltést, mint hogy egy jó könyvel fekszem a keretemben a saját függőágyamban. Szerencsére nincs másra szükségünk, csak egy erős anyagra, két stabil fára, és pár darab kötélre.

 

 

 

Most már egyre többször bújik elő a nap, így érdemes a hétvégét a kertben tölteni. Bátran lássatok neki ezeknek az ötleteknek, mert amilyen egyszerűek, olyan jól mutatnak a kertben.