Feb.
25
2020
Értékelj, hogy értékeljenek   Az Click for Work közösség egyik legfontosabb mozgató ereje a valós értékelések leadása. Ez segít a megrendelőknek és a diákoknak munkavégzés előtti tájékozódásban, illetve a bizalom elnyerésében. Sajnos időről időre előfordul, hogy nem adnak le a felhasználók egymás felé értékeléseket. Ezen kívánunk most változtatni.

tovább...

Feb.
20
2020
Mi a siker titka, hogy légy sikeres munkavállaló?   Szerencsére nem sokszor, de adódhatnak olyan helyzetek, amikor nem sikerül a jelentkezésed, mást választanak. Íme megmutatjuk nektek, mindez miből adódhat.

tovább...

Feb.
19
2020
Mi a siker titka, hogy légy sikeres munkaadó?   Szerencsére nem sokszor, de adódhatnak olyan helyzetek, amikor egy-egy feladatra átlag alatti a jelentkezők száma. Íme megmutatjuk nektek, mindez miből adódhat.

tovább...

Nov.
30
2019
Hogyan NE maradj le a legjobb melókról… Mert dolgozni kell. Mert a pénz kell. Bulira, vacsira, no meg persz a fránya korrepekre is. De annyi a feladat és idő sosincs elegendő.

tovább...

Oct.
23
2019
A Click for Work-nél folyamatos figyelmet fordítunk a fejlődésünkre. Célunk, hogy a felhasználóinkat, vagyis benneteket maximálisan támogassunk és a legjobb felhasználói élményhez juttassunk. Ennek érdekében, amint azt már korábban is megtapasztalhattátok, a platformon meghirdetett alkalmi munkák után 10% , minimum 1 000 Ft hirdetési díjat számolunk fel.

tovább...

May.
09
2019
Aktiváltuk az új fizetési rendszert!  Fontos, hogy diákként továbbra sem terhel benneteket semmilyen költség, Hirdetőként pedig a második munkád meghirdetése teljesen ingyenes!  

tovább...

Jun.
12
2019
Mi az a Barion?   A Barion egy elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel teljesen biztonságosan és kényelmesen tudsz bankkártyával, vagy feltöltött egyenleggel fizetni.     Hogy használhatom?   A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció elég, ha megadod a bakkártyád számát, és a lejárati dátumot, illetve egy e-mail címet.     Mennyibe kerül?   Ez a fizetési mód teljesen ingyenes, nincs számodra semmilyen plusz költsége. A regisztráció, a mobilalkalmazás, a pénz fogadás és küldés mind mind ingyenes! Sem most, sem a jövőben nem jelent neked ez költséget. Az egyenlegkezelés szintén ingyenes, azaz nincs belépési vagy havi díj. Ha banki átutalással töltöd fel kártyádat szintén ingyenes, egyedül az egyenlegfeltöltésnek vannak minimális költségei.     Megbízhatok benne?   Maximálisan! Ez a legmegbízhatóbb módszer, ha online fizetésről van szó. Mindig válasszátok a Bariont, mert ezzel jártok a legjobban, és ez a legbiztonságosabb is, mi is ezért választottuk ezt a fizetési lehetőséget, hogy ezzel is nektek kedvezzünk!

tovább...

Apr.
30
2019
Most vasárnap eljön az év legszebb napja, május első hétvégéje, Anyák napja. Minden anya és gyermek várja ezt a napot, hogy meglephesse az édesanyját. Mindig nagy fejtörést jelent, hogy mivel lepjük meg anyukánkat. Most tényleg nem az a fontos, hogy minél nagyobb, drágább ajándékot vegyetek, hanem az, hogy szívvel adjátok. Az édesanyáknak is jól esik a törődés, így összegyűjtöttünk pár olyan reggeli ötletet, amivel garantáltan mosolyt csalsz anyukád arcára.

tovább...

Apr.
01
2019
A Pénzcentrum 2018. november 15-én megjelent cikke szerint egyre nagyobb a hiány a takarítókból, miközben a területen egy év alatt közel 20 százalékos volt a díjemelés, így a nettó 250-270 ezer forintos kereset sem ritka. A munkaerőhiányt a takarítók körében is égető probléma, a tevékenységet nem főállásként űzők legnagyobb részét a gyermekükkel otthon lévő anyukák teszik ki.

tovább...

Apr.
13
2019
Amikor felnövünk, minden megváltozik. Tinédzserként mindenki szereti a függetlenséget és a szabadságot. Amikor felnövünk, persze minden megváltozik. Jönnek a számlák, dolgozni kell és felelősséget kell vállalnunk. Természetesen ez az élet rendje, de akkor is hatalmas a változás. Összegyűjtöttünk nektek 10 olyan dolgot, ami biztosan megfog változni jövőre, ha idén teszed le az érettségi vizsgát. Saját tapasztalataimat is olvashatjátok ebben a blogban.  

tovább...

Mar.
22
2019
  Beköszöntött a tavasz, ez a kertrendezés ideje. Egy szép kert tökéletes helyszíne, a reggeli kávézásnak, esti borozásnak. Azonban a kerti bútorok, kiegészítők egy vagyonba kerülhetnek, kivéve, ha magunk készítjük el. Lássunk pár egyedi, és könnyen elkészíthető ötletet!  

tovább...

Mar.
19
2019
Sokan, még a mai napig fenntartásokkal kezelik a babysittelést. Nem merik másra rábízni gyermekeiket, a legtöbbszőr érzelmi okokból. Azonban a gyerekvigyázás nem egy új keletű dolog, sőt mára már teljesen abszolút elfogadott is. Rendkívül megkönnyítheti egy babysitter a család életét. Számos előnnyel jár, ha az anya néha másra bízza gyermekét. Összegyűjtöttünk pár nagy előnyt, ami a babysitteléssel jár.

tovább...

Mar.
11
2019
Gondos tervezéssel, jó növényismerettel könnyen elérhető, hogy kikelettől lombhullatásig mindig virágozzon valami a kertünkben. Mivel a választék kimeríthetetlen, most csak a kedvenc virágos növényeimet említem meg.

tovább...

Mar.
02
2019
„Az apa a kenyérkereső és az anya otthon főz, takarít és felelős a gyermeknevelésért” – szól a jól ismert sztereotípia. A család szó együtt élő felnőttek (apa, anya) és gyermek(ek) képét idézi fel: az egygyermekes kiscsaládét, a több gyereket nevelő nagycsaládét,  a szülőpár egyik tagját nélkülöző csonka családét, vagy éppen a mozaikcsaládét.

tovább...

Feb.
22
2019
Semmi pánik, adunk pár szuper ötletet! 

tovább...

Feb.
13
2019
Még mindig van pár napunk hátra a pályaválasztásig, ezért arra gondoltunk, hogy most egy olyan szakmát hozunk közelebb, amire tízből tízen biztosan azt mondanátok, na, nem, ezt nem nekem találták ki. No, de íme: jöjjön két anyuka karrierútja, amely többek között azt is megmutatja, hogy még ezen a terülten is működhetnek a véletlenek, és bizony jól működnek! A kérdéseink ezúttal is a szokásosak voltak: milyen iskolát kell elvégezni hozzá, milyen érdeklődésűek válasszák ezt a szakmát, milyen területei vannak. 

tovább...

Feb.
08
2019
Sorozatunk újabb részeként jöjjön egy olyan foglalkozás, amely manapság bizonyosan az egyik legnépszerűbb és legvonzóbb a fiatalok körében. De mit is csinál egy webdesigner? Valóban álommeló? Ismét személyes interjúkat, vallomásokat gyűjtöttünk, amelyből láthatjátok, hogy mennyire komplex is ez a szakma, milyen sok mindenhez kell érteni. És mégis mi az, ami erre az útra térít? Olvassátok el a harmadik bejegyzésünket a Pályaválasztás témájában. 

tovább...

Feb.
03
2019
Valentin nap közeledtével pályaválasztásról szóló sorozatunk természetesen a rendezvényszervezőket veszi sorba. Az ilyen különleges alkalmak az ő munkájukat előtérbe hozzák, így most őket szeretnénk bemutatni nektek. Ismét hárman vallanak munkájukról, kérdéseink ugyanazok voltak feléjük: Milyen iskolát kell elvégezni hozzá, milyen érdeklődésűek válasszák ezt a szakmát, milyen területei vannak, és végül hogy lehet belőle megélni.  

tovább...

Jan.
29
2019
Új sorozatunkban, ami a pályaválasztásról szól, több olyan szakmát szeretnénk bemutatni nektek, amire szinte mindannyian gondoltunk már, de ilyen-olyan okok miatt nem mertünk belevágni. Személyes interjúkat, vallomásokat gyűjtöttünk, melyeket csokorba szedve, több kérdéskör köré építve kívánunk átadni nektek. Milyen iskolát kell elvégezni hozzá, milyen érdeklődésűek válasszák ezt a szakmát, milyen területei vannak, és végül hogy lehet belőle megélni. 

tovább...

Jan.
08
2019
Gyakran teszünk fogadalmakat szilveszterkor, hajlamosak vagyunk gondolkodás nélkül ígéreteket tenni. Egyes statisztikák szerint az ígéretek többsége elbukik, legfeljebb a 8-10 százalékát sikerül betartani. Egy-egy újévi ígéret átlagos élettartama mindössze 6 hét. Február közepére az újévi fogadalmak négyötöde a süllyesztőben végzi.

tovább...

Jan.
06
2019
A keresztény hagyományokat ugyan még napjainkban is sokan tartják, legtöbben mégsem ismerik hátterüket. Bár vannak, akik praktikussági okok miatt, az újév eljövetelével, még a munkakezdés előtt lebontják a karácsonyfát, sokan még mindig várnak vele január 6-ig, azaz vízkeresztig. De miért pont ekkor kell búcsút mondani a karácsonyfának? 

tovább...

Oct.
03
2018
Szüleim, ahogy bizonyára téged is, arra tanítottak, hogy osszam meg, amim van. Elfogadtam, igyekeztem, nem mondhatom, hogy szívből jött, hogy könnyű volt, nem is igazán értettem miért fontos ez. Mégis mit osszak meg? Mindent? Felnőttünk, gyerekeink lettek, családot alapítottunk. Mindent és mindenünket boldogan megosztunk szeretteinkkel, bárcsak még annál is többet adhatnánk nekik! De nem lehet, mert nincs erőm vagy időm több. Hányszor sóhajtottam fel, ha lenne egy weboldal, ahol időt, csak egy keveset letölthetnénk, de jó lenne! 

tovább...

Sep.
20
2018
Elteltek az első hetek az iskolában, túl vagyunk az első reggelek okozta megrázkódtatásokon, és már talán életünk első szülői értekezletén is. Két hét, amit oly sok izgalom előzött meg, az iskola kiválasztásától kezdve mindazon át, hogy mi és mennyi az a felszerelés, amit feltétlen szükséges és még örömet is okoz a gyerkőcnek.  

tovább...

Aug.
16
2018
Annyira szép érzés, amikor elkezdik. Amikor ott állnak az ismeretlen küszöbén, kissé félszegen, kissé bátortalanul, de egy dologban egyeznek, tudják, hogy megcsinálják, mert képesek rá. És elkezdődik az iskola. Ugye mindannyian ismerjük az érzést? Amikor könnyek között nézzük, ahogy elnyeli őket az ígéretet rejtő hatalmas iskolatáska, az első pici betű, amit szépen akarnak, és gyöngy betűkkel, de csak pici próbálkozás a vége. De nekünk a legszebb, és már tudjuk, tűzoltó lesz, vagy katona, vagy vadakat terelő juhász, csak legyen boldog, mert ez számít igazán.  

tovább...

Aug.
22
2018
Ez a cikk csak akkor szól neked, ha stresszes gyereket nevelsz. Ha a tiéd azon elenyésző kis csapat táborát alkotja, akik reggel örömmel mennek iskolába, nincs stressz, és nincs gyomorgörcs, akkor ne vesztegesd az időd, görgess tovább.

tovább...

Aug.
22
2018
Ma, 2018-ban számtalan felmérés, és statisztikai adat születik a nőkről. Azokról a nőkről, akik vagy diplomások, netán több diplomával rendelkeznek, felsővezetők, vagy épp mélyszegénységben élnek, és a gyesre, avagy családi pótlékra várva élik mindennapjaikat. A felmérésből azonban folyamatosan hiányzik az átlag nő.

tovább...

Aug.
12
2018
A legnehezebb feladat eldönteni, hogyan adjuk ki az albérletet. Fogadjunk fel egy ingatlanközvetítőt, és ezzel egyidejűleg mondjunk le a kaucióról az ingatlanos javára, vagy vegyük a saját kezünkbe a dolgokat. Mind a kettő rejt előnyöket és hátrányokat.  

tovább...

Aug.
06
2018
Gyakran panaszkodunk, hogy mennyire feledékenyek vagyunk, olykor még a fiatalok is, pedig náluk fel sem merülhet bármiféle emlékezetbeli probléma. Legtöbbször egyszerüen csak azért nem jegyzünk meg dolgokat, mert többet akarunk az agyunktól, mint amire az adott pillanatban képes. Okozhatja ezt túlterheltség, fáradtság, stressz, vagy csak mert nem figyelünk oda. Ebben nincs semmi különös. Így vagyunk más képességeinkkel is, illetve tevékenységeinkkel, a munkát, a főzést, vagy éppen a futást illetően is. Mindig jobb teljesítményre vágyunk. 

tovább...

Jul.
28
2018
Felelős vagy Mást sem hallani. Felelős vagy a gyermekedért, önmagadért, a környezetedért, az egészségedért, a szüleidért..."Felelős vagy a rózsádért". És igen, tudom. Felelős vagyok mindenért, még akkor is, ha sokszor és mindig kettészakadok. És nem, nem létezik jó időbeosztás, sokszor magát a szót sem tudom értelmezni. Beosztani azt, ami nincs. Valahol reggel, ébredés után egész egyszerűen eltűnt. Csak érzések vannak bennem. Lelkiismeret furdalás, kétségbeesés, késés, stressz, és lemondás. Mert lemondok oly sok mindenről. 

tovább...

Jul.
24
2018
Egyetem, kontra éhezés Ha azt gondolnánk, hogy az egyetemisták élete fenékig tejlöf, hatalmasat tévedünk. A számuk egyre csökken, nem azért, mert nem tudnák elérni az ehhez szükséges pontszámot, sőt, némelyikük hatalmas reménységgel indulna el ezen az úton, de a pénz, a megélhetés lehetősége bizony számtalan egyetemistát elriaszt ettől az úttól. 

tovább...

Jun.
29
2018
A szépen gondozott növényeken kívül sok minden kell ahhoz, hogy kertünk rendezett és otthonos legyen. Ebben a cikkben épp ezért a kerti dekorációkból/díszekből hozunk pár ötletet. 

tovább...

Aug.
22
2018
Nincs annál kiábrándítóbb, mint amikor előre tudod, takarítással kezdődik a nyaralás. Nem ám úgy, mint a filmekben, hogy leteszed a bőröndöt, és mehetsz a tópartra, strandra. Dehogy. Elő a portörlő rongyokat, a hipót, porszívót. Miközben pedig ott tobzódik körülötted a család, mert mennének és nem értik, ha őket nem érdekli a piszok, akkor téged miért zavar?

tovább...

Jul.
20
2018
Ki ne találkozott volna már azzal az érzéssel, amikor a tárgyakat nem használjuk, de szeretjük. Olyannyira, hogy eltesszük, feltesszük, letesszük, a majd jó lesz valamire szent érzésével, majd évek múltán rá kell jönnünk tele, van lommal a pince és a padlás is. 

tovább...

Mar.
15
2018
Valamiért kinyílik a bicska a zsebemben, amikor azt hallom, mindenre van idő, csak akarni kell. Ó igen, és a minden csak szervezés kérdése mondat ismerős? Bevallom, ilyenkor gőzölögni kezd az agyam, és képes lennék lávát hányni. Na igen. És általában ezt ott, és attól hallom, akinek nincs gyereke, letudja a nyolc óra munkát, majd meghal az unalomtól. Mert annak, aki családban él, nagyon is jól tudja, milyen az, amikor nincs idő.

tovább...

Nov.
17
2017
Púp a hátunkon Biztosak vagyunk benne, hogy senki nem szereti a házimunkát, de tudtátok, hogy a KSH adatai szerint többet dolgozunk fizetés nélkül mint fizetésért?  Egészen konkrétan napi 214 percünket kötik le a ház körüli teendők, azaz 14%-át az időnknek, míg fizetésért csupán 164 percet dolgozunk naponta. 

tovább...

Feb.
13
2018
Megjelentünk a Szeretlek Magyarország oldalán, amit teljes terjedelmében bemutatunk itt is:  Kupleráj van a lakásban, betemet a papírmunka, a kertet sincs időd rendbe tenni? Egy magyar startup segít. 

tovább...